Jornada Pràctica de Mecanitzat Avançat amb WorkNC, dimecres 25 d’octubre a Manresa

El proper dimecres, Vero Software, empresa líder mundial en el software CAD/CAM, realitzarà un workshop en el Centre de Formació Pràctica Lacetània. La jornada té com a objectiu donar a conèixer als tècnics i responsables dels departaments de fabricació CNC de la zona, les tecnologies i eines de mecanitzat més avançades per optimitzar els costos i temps de producció.

Durant l’esdeveniment s’exposarà el software WorkNC, el software CAM líder en el mercat de la programació CNC automàtica de 2 a 5-eixos per sòlids i superfícies. En la seva última versió WorkNC és més ràpid i segur que mai, reduint els temps de mecanitzat i millorant les condicions de tall. WorkNC és utilitzat per tots els fabricants d’automòbils occidentals, japonesos, coreans i també és reconegut per empreses de motlles i matrius, així com altres industries.

La jornada inclourà una part interactiva, permetent així als usuaris obtenir una experiència pràctica i directa al utilitzar el software CAM. Les persones interessades poden obtenir més informació i realitzar la seva inscripció en el següent enllaç.